KONYA / KARATAY - Yusuf Izzettın Horasanlı İlkokulu

Başöğretmen ALİ MENTEŞ - OKUL MÜDÜRÜ

01.02.1970 tarihinde Karabağ Kasabasında dünyaya geldim.İlkokulu kasabamda,Ortaokul ve liseyi İvriz Öğretmen Lisesinde okudum.1993 yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olarak,Gaziantep İli Şehitkamil ilçesi İncesu Köyünde 08.02.1993 tarihinde Müdür Yetkili öğretmen olarak göreve başladım.Vatani hizmetimi tamamladıktan sonra Gaziantep ili Oğuzeli ilçesi Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulunda görev yaptım.2002 yılında Konya Meram Kızılören İlköğretim Okulunda,Karatay Mehmetçik İlköğretim Okulunda görev yaptıktan sonra, 2010 yılında Meram İlçesi Sefaköy İlköğretim Okulu okul müdürü olarak atandım. 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle birlikte Sefaköy İlkokulu ve Sefaköy İmam Hatip Ortaokulunda kurucu müdür  olarak görev yaptım.07.07.2015 tarihinde Nesrin ve Ayşegül Kardeşler İlkokuluna  okul müdürü olarak göreve başladım.24.06.2020 tarihinde okuldaki görevimi tamamlayarak Karatay Yusuf İzzetin Horasanlı İlkokuluna okul müdürü olarak başladım.Halen aynı okulda okul müdürü olarak görev yapmaktayım.2022 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Sınıf Öğretmenliği alanında Yüksek Lisansımı tamamladım. Ben Öğretmenim adlı yayınlanmış bir kitabım bulunmaktadır. Evliyim Emine Beyza,Beren adında iki kız babasıyım.